Heinen en Koelewijn

De bekende visboer van de Arnhemse Markt. Niet alleen om zijn topkwaliteit vis maar ook om zijn oog voor duurzame vangst en de viskalender: de kwaliteit van de vis is afhankelijk van de seizoenen en het water waar de vis in is gevangen. 


Hoeve klein Mariëndaal

Deze zorgboerderij achter Arnhem Heijendaal voorziet mensen met een beperking in hun dagbesteding en produceert op die manier biologische groente van de tuinderij. Een mooie toevoeging aan ons menu. 


Bocca

Bocca is een kleine Nederlandse koffiebranderij die ons verse koffiebonen levert voor een perfecte espresso. Uitgangspunt is Fair Trade en Direct Trade: Bocca neemt direct af bij de koffieboeren zodat ook zij een reële prijs voor hun bonen krijgen. Daarbij ondersteunt Bocca hen met irrigatie- en teeltplannen. 


Appeldoorn

In samenwerking met wijnhandel Appeldoorn in Velp hebben we een selectie van de lekkerste Italiaanse wijnen gemaakt. Van de witte, rode en rosé wijnen tot Prosecco en dessertwijnen. In de zomer worden er andere huiswijnen geserveerd dan in de winter, waardoor smaken en jaargetijden mooi op elkaar zijn afgestemd. Door de wijnproeverijen van Appeldoorn zijn we bij Gavius altijd goed geïnformeerd. 


Teo PAce

Dit Italiaanse familiebedrijf voorziet de keuken van essentiële Italiaanse producten en specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de import van goede kwaliteit olijfolie, kazen, vlees, meel.. Sommige ingrediënten zijn ook te koop bij het kleine winkeltje in het restaurant.


De Veluwe

In dit bosrijke gebied groeien vele soorten wilde paddenstoelen. De wilde paddenstoel is een mooi ingrediënt in de nazomergerechten, mits op de goede manier geoogst. De chef gaat in het seizoen zelf op pad om de juiste paddenstoelen te selecteren. Met behulp van jagers is ook het Veluwse wild een mooie invulling van de kaart.

eekhoorntjesbrood.jpg

DE uiterwaarden

Rond de rivieren oogsten wij minder bekende ingrediënten die in Italië nog veel gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan vlierbloesem, brandnetel en berenklauw. Een mooie toevoeging of basis, bijvoorbeeld voor soep of gnocchi. 

uiterwaarden.jpg

Park bredelaar

Bij de moestuin van Park Bredelaar halen wij onze bijzondere groenten. Deze groente worden met zorg en zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen gekweekt. Doordat we zelf onze groenten mogen plukken krijgt u ze uiterst vers op uw bord.

logo_parkbredelaar.png